Αύγουστος 2018 – «Αθλητικές Δραστηριότητες»

Πολλές, διάφορες και για όλες τις ηλικίες ήταν οι αθλητικές δράσεις του Συλλόγου «Ο Άι Μάρκος» για τον Αύγουστο του 2018.

Αρκετοί ήταν οι ενήλικες που συμμετείχαν στο πρωινό περπάτημα με προορισμό το ξενοδοχείο «Ορίζοντες» την Παρασκευή 10 Αυγούστου. Νωρίς το πρωί δόθηκε το ραντεβού στη βρύση πάνω από το εκκλησάκι του Άι Μάρκου έτσι ώστε να αποφύγουν τον ήλιο. Η διαδρομή είναι απολαυστική για περπάτημα. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο πήραν το πρωινό και τον καφέ τους που ήταν προσφορά του Συλλόγου μας.

Στις 13 Αυγούστου παιδιά όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και το απόγευμα της ίδιας μέρας στην πλατεία της Παναγιάς έγινε το kids athletics που διοργάνωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης με τη Βίκυ Τζίμα, τον Γιάννη Μπανιά και την Αλεξάνδρα Κολιντζίκη. Όλοι όσοι από τους συμμετέχοντες τερμάτιζαν στον αγώνα των 1200 μέτρων έπαιρναν ως έπαθλο το μετάλλιο με το σήμα του Συλλόγου μας.

Να ευχαριστήσουμε τον συγχωριανό μας Αντώνη Τζίμα που πρόσφερε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση καθώς και όλους τους γυμναστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν στο χωριό μας τόσο όμορφες αθλητικές δραστηριότητες!